Deník Šíp Kafe iReceptář Cars Dům a zahrada TipCars Annonce Realcity

I zavařování může být hračka! Otestujte nový Korunní cukr želírovací 2:1

Testování je v plném proudu
kolik se toho testuje
25
konec testování
31. 7. 2019

Není nad domácí zavařeninu. Když si zpracujete ovoce do džemů a marmelád sami, máte jistotu, že obsahují jen to, co sami chcete. Aby byly co nejchutnější a vydržely přes celou zimu, použijte při jejich přípravě novinku, Korunní cukr želírovací 2:1.

Práce s ním je snadná, stačí se držet jednoduchého pravidla: na 1 kg ovoce 0,5 kg želírovacího cukru. Korunní cukr želírovací 2:1 obsahuje pektin, aby hmota správně želírovala, a také kyselinu citronovou jako konzervant. Díky tomu se zavařeniny nebudou předčasně kazit, samozřejmě pokud je budete správně skladovat.

Vybraní testeři (25)

avatar
Venuška K.
avatar
Petra P.
avatar
Lenka J.
avatar
Lůca R.
avatar
Soňa K.
avatar
Petra P.
avatar
Hanka L.
avatar
Denisa K.
avatar
Blanka Š.
avatar
Vendy M.
zobrazit všechny přihlášené
2019 © Testuj.to s.r.o.
Poslední verze [2097] - 16. 7. 2019 01:25:04