I zavařování může být hračka! Otestovali jste nový Korunní cukr želírovací 2:1

image
otestováno
Počet recenzí
24
jak jste hodnotili
5
19x
4
5x
3
2
1
doporučuje
100 %
Testováno v období
od 7. 7. 2019
do 31. 7. 2019

Není nad domácí zavařeninu. Když si zpracujete ovoce do džemů a marmelád sami, máte jistotu, že obsahují jen to, co sami chcete. Aby byly co nejchutnější a vydržely přes celou zimu, použijte při jejich přípravě novinku, Korunní cukr želírovací 2:1.

Práce s ním je snadná, stačí se držet jednoduchého pravidla: na 1 kg ovoce 0,5 kg želírovacího cukru. Korunní cukr želírovací 2:1 obsahuje pektin, aby hmota správně želírovala, a také kyselinu citronovou jako konzervant. Díky tomu se zavařeniny nebudou předčasně kazit, samozřejmě pokud je budete správně skladovat.

Hodnocení
24
avatar
Veronika
za mě super usnadnění při výrobě marmelád a džemů, jen nasypu a vařím :-) skvěle se s ním pracovalo, výsledek je velice chutný i barva zůstala sytá :-)
klad vše v jednom
klad není
avatar
Blanka
S cukrem se pracuje výborně. Dělala jsem višňový džem s levandulí. Oceňuji, že se ovoce nemusí dlouze vařit a není třeba moc cukru. Vařím většinou džemy a marmelády podle starých receptur jen ovoce, bylinky a cukr. Ale i volba korunního cukru není špatná.
klad Rychlost, méně cukru
klad Umělé přísady
avatar
Lucie
Ten den co výrobek přišel, jsem dělala marmeládu meruňkovo-mátovou. Marmeláda skvěle ztuhla. Na druhý den jsem si šla do obchůdku koupit další balení. Tento výrobek bych doporučila svým známým.
klad Dostupnost
klad Tuhnutí
klad Cena
klad Balení
klad Pro kyselé ovoce
avatar
Gabriela
Z Korunního cukru želírovacího jsem byla naprosto nadšená. Dělala jsem meruňkovou marmeládu a šlo to samo. Poměr ovoce a cukru byl skvělý, chuť marmelády je výborná. Vůbec se při výrobě netvořila pěna, což bylo fantastické. Marmeláda hned ztuhla. Dala jsem ochutnat marmeládu rodině a všichni byli nadšení. Korunní cukr želírovací pro mne bude jasná volba na příští marmeládu. A to mne čeká jahodová a třešňová.
klad netvořila se pěna
klad rychle ztuhla na parádní konzistenci
klad výborná chuť marmelády
klad přijatelná cena cukru
klad nic
příloha příloha příloha příloha
avatar
Jana
Udělala jsem 2 skleničky růžové marmelády a asi osm skleniček ostružinové. Práce s želírovacím cukrem byla jednoduchá, líbí se mi složení produktu a to, že výrobce uvádí vhodný poměr cukru k ovoci. Výsledek byl vynikající a velmi chutný, už se chystáme na palačinky.
klad jednoduchost použití
klad uvední poměru ovoce a cukru
klad recept na obalu
klad balení v papíru
klad nic
příloha příloha
avatar
Blanka
S tímto želírovacím cukrem byla jedna basen delat domácí marmelády.Dělala jsem jahodovou,rybízovou,rakytníkovou a merunkovo-broskvovou.Po přidání tohoto želírovacího cukru marmelády krásně zhoustly,konzistence naprosto perfektní.Cukr se krásně rozpouštěl,nedělal hrudky.Chut po vychladnutí a ztuhnutí byla naprosto dokonalá. tímto cukrem budu i nadále pracovat a zkoušet další a další kombinace domácích marmelád.
klad skvělý cukr na želírování
klad žádné ýhrady
avatar
Vendy
Korunní cukr želírovací mi nesmí chybět ve spíži. jakmile se objeví někdo z rodiny s nadbytky ze zahrádky, tak je zpracuji na lahodnou marmeládu bez mrknutí oka. Stejně jako jsem to udělala s višněmi od kamarádky:)
klad cena
klad snadné použití
klad design obalu
klad sorban draselný ve složení
příloha
avatar
Andrea
Korunní cukr želírovací jsem použila poprvé v životě a rozhodně ne naposledy. Rybízová marmeláda na kterou jsem cukr použila krásně ztuhla, netvořila se pěna a celkově celá příprava byla naprosto bez problémová. Možná bych jen sama za sebe doporučila cukr použít opravdu u ovoce, které je výrazné nebo i kyselejší a cukr ho příjemně osladí. Moc si neumím představit použít jej u sladkého ovoce jako jsou meruňky, ale je to jen domněnka :) Kdo má rád sladké zavařeniny, tak si jistě přijde na své.
klad výborná rozpustnost
klad netvořila se pěna
klad rychlé tuhnutí
klad nic
příloha
avatar
Andrea
Želírovací korunní cukr je vynikající. Byla jsem maximálně spokojená. Snadná příprava, a výsledek, krásná domácí marmeláda a džem. Určitě doporučuji všem, i začínajícím hospodyňkám, které mají obavy. Tady nemáte co zkazit. Je to jednoduché, vážně.
klad Snadná příprava
klad Nemám žádnou špatnou připomínku
příloha příloha
avatar
Petra
Děkuji za možnost vyzkoušet tento produkt. Vdy když jsem dělala marmeládu jsem používala klasický cukr.. po vyzkoušení tohoto už vím co příště budu používat. Cukr krásné osladí marmeládu a ta je vynikající .. nemusím používat zvlášť cukr a další pytlikove přísady , které se dávají do marmelády .. mam dva v jednom. Práce s cukrem je opravdu jednoduchá a snadná .
klad Dostupnost
klad Cenově přijatelný
klad Vse k marmeláde je v jednom balení
klad Snadna práce
klad Nic
avatar
Gabriela
Korunní cukr želírovací je podle mě super výrobek pro každou zaměstnanou ženu (a samozřejmě nejen pro ni). Vyhovovala mi jednoduchá příprava džemu. Podle receptu na zadní straně to musí zvládnout i naprostý začátečník v kuchyni. Původně jsem chtěla vyrobit džem z ostružin, které mi rostou na zahradě, ale jelikož ještě nejsou zralé, vyrobila jsem džem podle uvedeného receptu. Po prvním přečtení jsem si řekla - netradiční, ale zkusím to. A výsledek super! Chutná celé rodině!
klad balení
klad jednoduchá příprava
klad recept na zadní straně výrobku
klad musela jsem vařit trochu déle, než bylo v receptu uvedeno
avatar
Soňa
Korunní cukr želírovací se mi velmi osvědčil. Měli jsme spoustu malin a meruněk a tak jsem se rozhodla uvařit malinové a meruňkové marmelády. Na 1 kg ovoce jsem jednoduše použila 1 balení cukru ( 500g). Marmeláda perfektně zhoustla díky obsahu pektinu v cukru a navíc mám jistotu, že vydrží ve sklepě celou zimu. Korunní cukr totiž obsahuje i kyselinu citrónovou a kyselinu sorbovou. Díky této přísadě se v marmeládách nevytvoří plíseň. S želírovacím cukrem se mi pracovalo dobře, výborně se rozpouští a po uvaření výborně tuhne. Určitě všem doporučuji a budu kupovat a používat rozhodně i v budoucnu :-)
klad výborně tuhne
klad dobře se rozpouští
klad balení na 1 kg ovoce
klad kvalitní výrobek
klad nic
avatar
Iva
Jako jedna z 25 testerek jsem měla možnost testovat tento zelirovaci cukr. Rozhodla jsem se, že udělám ještě pár skleniček jahodové marmelády a tak se mi tento zelirovaci cukr moc hodil. Velice mě překvapilo jak rychle houstnul.Po ochutnání hotové marmelády musím říct, že už jiný zelirovaci cukr kupovat nebudu. A všem ostatním budu doporučovat. A teď letím do obchodu koupit další a pak vařit další marmelády.
klad Balení
klad Množství
klad Barva
klad Chuť
klad Hustota
klad Nic
avatar
Venuška
Testovala jsem korunní cukr želírovací 2.1, nejdříve jsem zpracovala višně, meruňky na domácí džemy, přidala vynikající přípravek želírovací cukr. Do každé skleničky pro dochucení jsem přidala půl plátku oloupaného citrónu a 1 ks hřebíčku. Před plněním do sklenic do džemu jsem přidala 1 lžičku rumu. Doporučuji všem, co zavařují ovoce přípravek Korunní cukr želírovací 2.1, protože vlastní zkušenost je to nejcennější. Přípravek je jednoduchý, jedinečný
klad chuť, rychlost
klad -
avatar
Petra
Myslím si, že tento výrobek je skvělý pro každou hospodyňku která chce mít domácí marmeládu či džem. Dobře houstne a je to rychlé. A chuť je výborná ve výsledku
klad Rychlost houstnutí
klad Nic
příloha
avatar
Hanka
Zkoušela jsem jak meruňkovou tak rybízovou marmeládu. A jelikož ji nevařím klasicky na kamnech ale v domácí pekárně byla jsem překvapená jak obě marmelády během chvilky krásně ztuhly. Rozdala jsem i vzorky marmelád a všichni si je pochvalovali. Takže až uvidím v krámě Korunní cukr želírovací tak si bez váhání udělám zásobu na doma. Děkuji za příležitost si ho doma zkusit.
klad Rychlé tuhnutí
klad Namíchaný poměr cukru a přísady na želírování
klad Nemám co bych napsala
příloha
avatar
Vendula
S tímto želírovacím cukrem udělat výbornou marmeládu je hračka!Zvladly to i moje dcery, kterým je 15 a 8let!Chtěly experimentovat,a udělaly nekterinkovo,jahodovo,meruňkovou,že špetkou levandule,než jsem přišla z práce.Držely se přesně návodu,a dopadlo to skvěle!Na palačinkách je úplně luxusní!Už se těším,až ji budeme na vánoce dávat na linecké!
klad Je krásně popsaný postup.
klad Snad to ani nejde pokazit!
klad Může se s ní krásně experimentovat.
klad Dobrá cena!
klad K sehnání v každém obchodě!
klad Nenasla jsem žádné mínus!
avatar
Anna
S Korunním cukrem želírovacím jsem byla nadšena. Práce s ním je snadná, za chvilku bylo hotovo a myslím, že i výsledek je dokonalý. Dělala jsem džem z jahod a rebarbory, třešní s čokoládou a džem z rybízu. Konzistence džemu je taková jaká má být. Pohled na hotové dílo je potěšující. Věřím, že kvalita džemu je taková, že se nebude kazit.
klad snadná práce
klad dobrá konzistence
klad dokonalý výsledek
klad nemohu výrobku nic vytknout
příloha
avatar
Dagmar
Srozumitelny navod, super davkovani, pracuje perfektne. Nase letosni merunkova mamelada se ve sklepe ani neohreje! :-) ...musela jsem prikoupit jeste dva...
klad Skvely pomocnik
klad Vyborne pracuje
klad .bylo ho malo... :-)
avatar
Denisa
Je to naprosto super. Když jsem ho viděla v obchodě, říkala jsem si, že je to zbytečně drahé. Ale když jsem ho teď mohla otestovat, nic jiného už nekoupím. Je to tak strašně jednoduché - prostě dáte ovoce, přidáte želírovací cukr, chvilku vaříte a je to Já dělala rybízovou marmeládu. Nechtěla jsem v ní jadérka protože ji budu chtít použit na Vánoční linecké cukroví. Takže jsem rybíz rozvařila, ponorákem promixovala, pak přecedila přes síto. Poté jsem zvážila šťávu, co vznikla. Přesně 2 kila - takže jsem přidala 1 kg želírovacího cukru, chviličku povařila přesně podle návodu, nalila do sklenic a hotovo. Ihned po vychladnutí memeláda krásně tuhá a k tomu je strašně dobrá super bomba, nic jiného se nedá napsat.
klad Jednoduchost
klad Nic jiného se nemusí přidávat
klad Rychlost
klad Opravdu stuhne
klad Výborná chuť
klad Možná cena, ale rozhodně se vyplatí
příloha příloha příloha příloha příloha
Zobrazit více recenzí
Povolit vše Upravit Odmítnout Povolit výběr Doména Platnost Popis Zpracovatel