Není nad domácí zavařeninu. Když si zpracujete ovoce do džemů a marmelád sami, máte jistotu, že obsahují jen to, co sami chcete. Aby byly co nejchutnější a vydržely přes celou zimu, použijte při jejich přípravě novinku, Korunní cukr želírovací 2:1.
Práce s ním je snadná, stačí se držet jednoduchého pravidla: na 1 kg ovoce 0,5 kg želírovacího cukru. Korunní cukr želírovací 2:1 obsahuje pektin, aby hmota správně želírovala, a také kyselinu citronovou jako konzervant. Díky tomu se zavařeniny nebudou předčasně kazit, samozřejmě pokud je budete správně skladovat.
vše v jednom
není
Rychlost, méně cukru
Umělé přísady
Dostupnost
Tuhnutí
Cena
Balení
Pro kyselé ovoce
netvořila se pěna
rychle ztuhla na parádní konzistenci
výborná chuť marmelády
přijatelná cena cukru
nic
jednoduchost použití
uvední poměru ovoce a cukru
recept na obalu
balení v papíru
nic
skvělý cukr na želírování
žádné ýhrady
cena
snadné použití
design obalu
sorban draselný ve složení
výborná rozpustnost
netvořila se pěna
rychlé tuhnutí
nic
Snadná příprava
Nemám žádnou špatnou připomínku
Dostupnost
Cenově přijatelný
Vse k marmeláde je v jednom balení
Snadna práce
Nic
balení
jednoduchá příprava
recept na zadní straně výrobku
musela jsem vařit trochu déle, než bylo v receptu uvedeno
výborně tuhne
dobře se rozpouští
balení na 1 kg ovoce
kvalitní výrobek
nic
Balení
Množství
Barva
Chuť
Hustota
Nic
chuť, rychlost
-
Rychlost houstnutí
Nic
Rychlé tuhnutí
Namíchaný poměr cukru a přísady na želírování
Nemám co bych napsala
Je krásně popsaný postup.
Snad to ani nejde pokazit!
Může se s ní krásně experimentovat.
Dobrá cena!
K sehnání v každém obchodě!
Nenasla jsem žádné mínus!
snadná práce
dobrá konzistence
dokonalý výsledek
nemohu výrobku nic vytknout
Skvely pomocnik
Vyborne pracuje
.bylo ho malo... :-)
Jednoduchost
Nic jiného se nemusí přidávat
Rychlost
Opravdu stuhne
Výborná chuť
Možná cena, ale rozhodně se vyplatí